U organizaciji AMK Skok Racing ove se nedjelje održala "Istarska kreditna banka - Umag 5. Nagrada Poreča". Na stazi Lim dugoj 3,4 kilometara pojavilo se nešto manje od 74 prijavljena vozača, a start na metar nadmorske visine i lijepo vrijeme dali su poseban ugođaj ovom događaju. Mi se vraćamo puni hvale organizatoru koji se doista potrudio da ponudi nešto novo i drugačije od drugih, a u već stalnoj pratnji iskusnog brdaša Zvonka Mrzljaka donosimo u Zagorje lijepe uspomene i dva nova pehara.
U subotu su održani samo tehnički, verifikacija dokumenata i sastanak sa vozačima koji je događaj za sebe. Organizator je ukrcao vozače na brod i ploveći Limskim Kanalom, uz malu zakusku održao brifing. Nedjelja je bila rezervirana za treninge i utrke. Dario je ko i uvijek bio težak na gasu tako da skidanje vremena nije izostalo. Drugi trening odvozio je 5,5 sekundi brže, a već je imao prednost ispred konkurenta Polića. Na prvoj utrci "popravio" je vrijeme za još 2,5 sekunde i popeo se za 1 minutu 56 sekundi i 847 tisućinki do cilja. Ni za drugu utrku nije šparao na gasu ali je odvozio dvije desetinke sporije od prve. To je bilo i više nego dovoljno za prvo mjesto u klasi i novi pehar na Darievoj polici. Proglašenje se održalo u restoranu "Fjord" uz finu večeru što je isto tako za svaku pohvalu organizatoru. Posljednja brdska utrka sezone trebala se održati za dva tjedna u Rabcu ali je odgođena do daljnjeg. Mi već ovaj petak putujemo u Dugopolje na našu posljednju utrku na kružnim stazama. Ova će utrka pak morati odlučiti prvaka na kružnim stazama, a mi se nadamo fer i korektnoj borbi od strane naših konkurenata.